fredag 1 mars 2013

Posivitet

Med facit på hand så hade det nog varit ett uns mer begåvat att stanna hemma en dag till och inte hetsat iväg till jobbet, för ingenting kommer gratis och idag fick jag betala priset för att jag jobbade igår.
Kan i stora drag summera dagen med att halva hjärnsubstansen varit en enda stor gegga och alla beslut, stora som små har tagit avsevärt mycket längre tid än vanligt. Det har känts som att någon satt en elefant på mitt huvud som jag tvingades bära runt på hela dagen och som att bihålorna tackat för sig för längesedan.
Men nu är det gjord,den sista arbetsdagen denna veckan och just idag var det lite extra mysigt med fredag.


Det finns en person som brukar lysa upp fredagarna och framförallt helgerna lite extra emellanåt. Det är när vi får "farbror Victor" på besök. Glädjen är lika stor hos den lilla skaran i familjen som hos den stora. Det är något med den där farbrorn som man bara mår bra av. Det bästa är att han oftast stannar hela helgen och då får man tankat över ganska mycket positivitet under de dagarna. Det är den mest högljudda och osmidigaste människan som nånsin vandrat i ett par 47:or men det är nog oxå den mest härliga och roliga oxå. Kort och gott,vi är glada för att just vi har en egen "farbror Victor" i vår familj .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar